Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 689g124kcal3.9g17.2g2.8g4.8g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g295g281kcal59.1g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Ranskankerma, Ingman98g266kcal2.5g3.9g27.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g98g20kcal0.6g3.7g0.3g1.4g
Chili paprika punainen20g7.9kcal0.4g1.8g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g10g87kcal0g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1591kcal134g57g91.2g13.8g
Valittu annoskoko1250g796kcal67g28.5g45.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna625g398kcal33.5g14.3g22.8g3.5g
Arvot/100g100g64kcal5.4g2.3g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080