Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 701g127kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Sipuli (kuorittu)220g60kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g36g78kcal5g7.8g3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g200g561kcal38.1g0.1g44.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.7g3.6g0.1g0.4g
Voi 56g407kcal0.7g0.2g45.6g0g
Basilika, tuore 8g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Timjami, annos 3g6g13kcal0.5g1.6g0.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2538kcal106.2g83g193g22.6g
Valittu annoskoko1250g1269kcal53.1g41.5g96.5g11.3g
Annoskoko puolitettuna625g635kcal26.6g20.8g48.3g5.7g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407