Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa480g82kcal1.9g12g2.9g3.4g
Tomaatti 192g44kcal1.1g6.6g0.6g2.7g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g96g59kcal10.6g3.7g0.2g1.3g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g240g72kcal2.4g14.4g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g192g326kcal36.5g0g19.2g0g
Lihaliemikuutio Kania7.7g17kcal0.8g0.9g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1222kcal107.8g79.4g49.4g16.2g
Valittu annoskoko1250g611kcal53.9g39.7g24.7g8.1g
Annoskoko puolitettuna625g306kcal27g19.9g12.4g4.1g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304391