Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g403g492kcal90.4g0g14.3g0g
Porkkana 50g17kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g252g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g504g126kcal6.6g21.2g1g0g
Basilika, tuore 13g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 2.5g7.1kcal0.3g1g0.1g0.7g
Oregano, kuivattu 5g15kcal0.6g1.1g0.5g2.2g
Oliiviöljy 5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1486kcal200.4g57.2g47g9.4g
Valittu annoskoko1250g743kcal100.2g28.6g23.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna625g372kcal50.1g14.3g11.8g2.4g
Arvot/100g100g60kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305234