Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 556g245kcal2.8g35.6g3.3g18.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g397g1548kcal0g388.9g0g0g
Suklaa tumma 238g1230kcal9.3g126.8g73.8g12.6g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton36g7.5kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6059kcal24.4g1103.8g154.2g61.8g
Valittu annoskoko1250g3030kcal12.2g551.9g77.1g30.9g
Annoskoko puolitettuna625g1515kcal6.1g276g38.6g15.5g
Arvot/100g100g242kcal1g44.2g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914