Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 285g566kcal83.7g0g25.6g0g
Siankylki, raaka71g229kcal10.6g0g21g0g
Peruna, vanha, kuorittu 357g271kcal6.7g55.3g0.7g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g93g26kcal0.6g5.5g0.2g2.3g
Palsternakka 107g68kcal0.5g12.6g0.4g4.8g
Paprika keltainen 121g37kcal1.1g6.2g0.2g2.4g
Paprika vihreä 121g26kcal1.1g3g0.4g2.3g
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Lihaliemikuutio Maggi24g66kcal2.1g1.6g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2616kcal214.6g175.2g108g33.2g
Valittu annoskoko1250g1308kcal107.3g87.6g54g16.6g
Annoskoko puolitettuna625g654kcal53.7g43.8g27g8.3g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933