Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl441g1544kcal61.8g2.2g141.2g0g
Sipuli (kuorittu)245g66kcal3.2g11.8g0.5g4.2g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g172g132kcal9.8g18.7g0.5g0g
Piparjuuri, annos 10g25g9kcal1.1g2.7g0.1g1.8g
Vesi245g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 123g478kcal2.6g2.7g51.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4459kcal157g76.2g387.6g12g
Valittu annoskoko1250g2229kcal78.5g38.1g193.8g6g
Annoskoko puolitettuna625g1115kcal39.3g19.1g96.9g3g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940