Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 756g151kcal11.8g17g2.3g6.8g
Sipuli (kuorittu)283g77kcal3.7g13.6g0.6g4.8g
Herne 95g65kcal4.8g8.8g0.4g2.9g
Oliiviöljy 26g226kcal0g0g25.5g0g
Soijakastike 34g21kcal1.8g3.2g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g57g94kcal0.3g23.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1264kcal44.8g131.6g58.2g29g
Valittu annoskoko1250g632kcal22.4g65.8g29.1g14.5g
Annoskoko puolitettuna625g316kcal11.2g32.9g14.6g7.3g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953