Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g314g188kcal4.7g40.8g0.3g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 523g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit52g14kcal0.5g2.5g0.2g1.2g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Ahven 193g163kcal33g0g3.3g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g131g157kcal4.4g4.7g13.1g0g
Kalaliemikuutio 5.8g18kcal0.6g2g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1098kcal87.2g103g35.6g9.2g
Valittu annoskoko1250g549kcal43.6g51.5g17.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna625g274kcal21.8g25.8g8.9g2.3g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622