Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 79g269kcal4.8g59.4g0.5g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 247g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Keräkaali, 100g616g148kcal7.4g21g1.2g12.9g
Jauheliha, sika-nauta 247g546kcal43.1g0g41.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g83kcal0g0g9.2g0g
Hunaja 12g41kcal0.1g10g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.8g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2232kcal112.8g185g109g30.6g
Valittu annoskoko1250g1116kcal56.4g92.5g54.5g15.3g
Annoskoko puolitettuna625g558kcal28.2g46.3g27.3g7.7g
Arvot/100g100g89kcal4.5g7.4g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308753