Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g123g898kcal1.2g1.2g98.4g0g
Sokeri 105g424kcal0g104.4g0g0g
Muna, annos 60g111g97kcal8.4g0.9g6.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g83.9g1.4g4.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 492g175kcal0.8g35g0.4g9.8g
Voi, 1 tl, 5 g37g269kcal0.4g0.4g29.5g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 74g220kcal13.7g1.8g17.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g185g738kcal0g184.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6503kcal73.4g833.4g308.2g28g
Valittu annoskoko1250g3252kcal36.7g416.7g154.1g14g
Annoskoko puolitettuna625g1626kcal18.4g208.4g77.1g7g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107