Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl519g1764kcal10.4g15.6g181.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g55kcal0g13.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 95g136kcal11.9g0.3g9.7g0g
Sokeri 294g1193kcal0g293.6g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g173g432kcal24.2g5.9g34.6g0g
Välipalakeksi, digestive 156g665kcal10.1g91.9g28.4g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8490kcal113.2g842g508.4g10.4g
Valittu annoskoko1250g4245kcal56.6g421g254.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna625g2123kcal28.3g210.5g127.1g2.6g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912