Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g127g925kcal1.3g1.3g101.3g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g190g646kcal3.8g5.7g68.4g0g
Kookoshiutale 44g293kcal3.6g2.8g28.6g7.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 709g274kcal1.1g57.9g0.6g10.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g127g773kcal24.1g6.3g69.7g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 51g342kcal13.6g3.5g29.4g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6520kcal95.2g159g596.2g48g
Valittu annoskoko1250g3260kcal47.6g79.5g298.1g24g
Annoskoko puolitettuna625g1630kcal23.8g39.8g149.1g12g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976