Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g496g139kcal3g29.5g1g12.4g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Vesi496g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)99g55kcal18.8g4g4g0.6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 99g297kcal17.8g1.2g24.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1067kcal82.4g75.8g64.8g27.6g
Valittu annoskoko1250g534kcal41.2g37.9g32.4g13.8g
Annoskoko puolitettuna625g267kcal20.6g19g16.2g6.9g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536