Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g410g2336kcal93.4g79.9g203.3g24.6g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti103g581kcal25.1g14.2g47g0g
Saksanpähkinä 62g418kcal9g2g40.1g9.8g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g103g383kcal23.6g0g31.8g28.7g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g62g6.1kcal0.9g0g0.4g52.3g
Vesi512g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7449kcal304g192.2g645.2g230.8g
Valittu annoskoko1250g3725kcal152g96.1g322.6g115.4g
Annoskoko puolitettuna625g1862kcal76g48.1g161.3g57.7g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200