Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 195g64kcal1.2g10.8g0.4g5g
Vehnäjauho puolikarkea 190g653kcal19.4g133.1g2.3g6.7g
Kananmuna kuorineen punnittu199g251kcal21.9g0.6g17.9g0g
Sokeri 187g757kcal0g186.4g0g0g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g39kcal0g9.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g53kcal0.5g11.6g0.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 77g679kcal0g0g76.7g0g
Kardemumma, annos 2g4.9g15kcal0.5g3.3g0.3g1.4g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 195g581kcal36.2g4.9g46.8g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 49g346kcal0.4g0.2g39g0g
Tomusokeri 1dl=60g88g351kcal0g87.8g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl32g183kcal6.7g1.7g16g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7979kcal174.6g907.6g399.8g33.6g
Valittu annoskoko1250g3989kcal87.3g453.8g199.9g16.8g
Annoskoko puolitettuna625g1995kcal43.7g226.9g100g8.4g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424