Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1185g1327kcal260.7g0g35.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 47g33kcal0.6g5.4g0.6g1.8g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g0.9g
Valkopippuri 2.4g6.7kcal0.2g1g0g0.6g
Valkosipulijauhe, annos 3g7.1g25kcal0.7g5.4g0.2g0g
Paprikajauhe 2.4g7.6kcal0.4g0.4g0.3g0.9g
Curryjauhe (-), annos 5g1.2g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Oregano, kuivattu 1.2g3.6kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2833kcal526.4g29g73.8g9.6g
Valittu annoskoko1250g1416kcal263.2g14.5g36.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna625g708kcal131.6g7.3g18.5g2.4g
Arvot/100g100g113kcal21.1g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485