Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali580g122kcal7g19.7g1.2g12.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g219g61kcal1.3g13g0.4g5.5g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)278g667kcal48.6g0g55.6g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit174g226kcal5.2g3.5g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2152kcal124.2g72.4g159.6g35.4g
Valittu annoskoko1250g1076kcal62.1g36.2g79.8g17.7g
Annoskoko puolitettuna625g538kcal31.1g18.1g39.9g8.9g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996