Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 218g714kcal22.2g144.9g2.4g7.3g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g238g250kcal45.2g1.2g7.1g0g
Oliiviöljy 16g140kcal0g0g15.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g14kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g248g198kcal3.7g16.6g12.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 119g149kcal13.1g0.3g10.7g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl397g119kcal18.3g7.5g1.2g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3172kcal207.2g345.6g99.6g27.8g
Valittu annoskoko1250g1586kcal103.6g172.8g49.8g13.9g
Annoskoko puolitettuna625g793kcal51.8g86.4g24.9g7g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180