Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman163g278kcal19.6g0g16.3g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g41g143kcal5.4g28.3g0.7g1.3g
Ruskeita papuja, Rainbow108g92kcal6g15.2g0.5g23.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g204g51kcal2.7g8.6g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.2g0.1g1.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.2g21kcal1.1g1g1.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 4.1g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Rypsiöljy 12g108kcal0g0g12.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka20g17kcal0.7g3.9g0.2g0.2g
Vesi613g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1471kcal72.8g124g64g53.4g
Valittu annoskoko1250g736kcal36.4g62g32g26.7g
Annoskoko puolitettuna625g368kcal18.2g31g16g13.4g
Arvot/100g100g59kcal2.9g5g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319933