Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)452g488kcal103.9g0g8.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 14g124kcal0g0g14g0g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g402g1446kcal48.2g293.2g6g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)201g372kcal44.2g4g20.1g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g100g422kcal2g2.9g45.2g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g30g7.5kcal0.1g2.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5767kcal400.6g612.4g186.8g0.2g
Valittu annoskoko1250g2884kcal200.3g306.2g93.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna625g1442kcal100.2g153.1g46.7g0.1g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324560