Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit160g208kcal4.8g3.2g20.8g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g449g1526kcal62.8g0g139.1g0g
Broilerinfilee (Snellman)641g532kcal105.1g10.9g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4532kcal345.4g28.2g332.6g0g
Valittu annoskoko1250g2266kcal172.7g14.1g166.3g0g
Annoskoko puolitettuna625g1133kcal86.4g7.1g83.2g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231