Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 452g82kcal2.5g11.3g1.8g3.2g
Kirsikkatomaatti, 50g141g28kcal0.8g5.4g0.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g40g29kcal1.8g5.1g0.1g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g452g628kcal85.8g0g31.6g0g
Heinz ketsuppi20g21kcal0.2g4.9g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g2.3g8.4kcal0.3g1.4g0.2g0g
Basilika, kuivattu 2.3g5.7kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Sipuli, kokonainen 50g113g31kcal1.5g5.4g0.2g0.8g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1900kcal188.6g73.4g91.8g11.4g
Valittu annoskoko1250g950kcal94.3g36.7g45.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna625g475kcal47.2g18.4g23g2.9g
Arvot/100g100g76kcal7.5g2.9g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696