Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis427g478kcal93.9g0g12.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g96kcal0g0g10.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g110kcal3.3g22.4g0.4g1.1g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g11g0.5kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g11g7.9kcal0.5g1.4g0g0g
Ketsuppi, Heinz37g38kcal0.3g9g0g0.4g
Sinappinen salaatinkastike pirkka16g53kcal1.5g1.2g5.3g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 693g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Valkopippuri 2.1g6kcal0.2g0.9g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1601kcal201g73.2g58.6g5.2g
Valittu annoskoko1250g800kcal100.5g36.6g29.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna625g400kcal50.3g18.3g14.7g1.3g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859