Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee429g442kcal99.1g0g6.4g0g
Seesamiöljy, Amoy12g103kcal0g0g11.5g0g
Maissitärkkelys 3.1g11kcal0g2.6g0g0g
Soijakastike 6.9g4.2kcal0.4g0.7g0g0g
Parsakaali brokkoli 230g81kcal10.6g4.5g0.7g5.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g153g43kcal0.9g9.1g0.3g3.8g
Sokeriherneen palko96g29kcal3.2g3.4g0.3g0g
Lihaliemi laimennettu 96g18kcal0g2.9g0.6g0g
Pinaatti 192g26kcal3.1g0.8g0.6g2.5g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g12g33kcal0g8.2g0g0g
Soijakastike 6.9g4.2kcal0.4g0.7g0g0g
Maissitärkkelys 3.1g11kcal0g2.6g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 7.7g8.3kcal0.6g1.2g0g0.2g
Seesamiöljy, Amoy3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1697kcal236.6g74.2g48.4g24.4g
Valittu annoskoko1250g849kcal118.3g37.1g24.2g12.2g
Annoskoko puolitettuna625g424kcal59.2g18.6g12.1g6.1g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421