Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 664g503kcal12.4g102.4g1.3g6.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g285g80kcal1.7g16.9g0.6g7.1g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 7.6g8.2kcal0.6g1.2g0g0.2g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g237g555kcal26.8g1.2g52.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2322kcal84.4g248.8g108.4g29.8g
Valittu annoskoko1250g1161kcal42.2g124.4g54.2g14.9g
Annoskoko puolitettuna625g581kcal21.1g62.2g27.1g7.5g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682