Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)341g92kcal4.4g16.4g0.7g5.8g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g525g1497kcal73.5g2.6g131.3g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g74g66kcal2.2g2.6g5.1g0.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%263g420kcal7.1g7.1g39.4g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g47g180kcal0.5g43.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4510kcal175.4g144.4g353.4g12.6g
Valittu annoskoko1250g2255kcal87.7g72.2g176.7g6.3g
Annoskoko puolitettuna625g1128kcal43.9g36.1g88.4g3.2g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982