Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 509g224kcal2.5g32.6g3.1g16.8g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g87g349kcal0g86.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 218g274kcal24g0.6g19.7g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 363g313kcal11.3g16g21.8g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g73g233kcal8g46.5g1.5g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2783kcal91.6g364g92.2g51g
Valittu annoskoko1250g1392kcal45.8g182g46.1g25.5g
Annoskoko puolitettuna625g696kcal22.9g91g23.1g12.8g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807