Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK214g364kcal21.4g21.4g21.4g0.2g
Sipuli (kuorittu)128g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Voi 12g87kcal0.1g0g9.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.6g29kcal0.9g6g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g428g150kcal6.8g29.5g0.4g6g
Vesi, vesijohtovesi 257g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 60g29kcal0.7g5.7g0.1g1g
Sinappi 14g18kcal0.6g1.9g0.8g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 128g26kcal0.9g3.9g0.1g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1475kcal66.2g149.2g65.8g24.4g
Valittu annoskoko1250g737kcal33.1g74.6g32.9g12.2g
Annoskoko puolitettuna625g369kcal16.6g37.3g16.5g6.1g
Arvot/100g100g59kcal2.6g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174