Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 445g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 22g17kcal2.9g0.2g0.1g1.5g
Vehnälese 36g81kcal4.7g5.5g1.6g13.3g
Ruislese 30g84kcal4.5g7.9g1.3g11.8g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g89g329kcal12.5g48.9g7.1g9.8g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)267g934kcal32g184.2g5.1g13.3g
Vehnäjauho puolikarkea 356g1221kcal36.3g249.1g4.3g12.5g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.6g14kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5362kcal185.8g998.8g39g124.4g
Valittu annoskoko1250g2681kcal92.9g499.4g19.5g62.2g
Annoskoko puolitettuna625g1341kcal46.5g249.7g9.8g31.1g
Arvot/100g100g215kcal7.4g40g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948