Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g331g364kcal76.1g0g6g0g
Valkopippuri, annos 1g2g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g7.3g20kcal1.5g0.4g1.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g331g99kcal3.3g19.9g0.7g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g298g98kcal8.3g16.1g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g149kcal0g0g16.5g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g149g24kcal3g2.1g0.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima50g194kcal14.4g0g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1896kcal213.2g77g80.4g0.2g
Valittu annoskoko1250g948kcal106.6g38.5g40.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna625g474kcal53.3g19.3g20.1g0.1g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953