Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)442g557kcal48.6g1.3g39.8g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 99g42kcal3.4g4.8g1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen221g44kcal1.3g8.4g0.7g3.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 331g182kcal5.3g43.7g0.6g2.8g
Oliiviöljy 22g195kcal0g0g22.1g0g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka33g27kcal1.1g6.3g0.3g0.3g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g66g176kcal18.6g0g11.3g0g
Pesto (Pirkka)18g103kcal0.8g0.7g10.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2690kcal161g136.2g173.4g14.8g
Valittu annoskoko1250g1345kcal80.5g68.1g86.7g7.4g
Annoskoko puolitettuna625g673kcal40.3g34.1g43.4g3.7g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092