Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g204g41kcal3.7g4.5g0.6g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g204g61kcal9.4g4.1g0.6g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g13g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.4g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g9g34kcal0.1g7.6g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 679g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g136g88kcal17.7g2.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g483kcal63.4g40.6g5.6g0.6g
Valittu annoskoko1250g241kcal31.7g20.3g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna625g121kcal15.9g10.2g1.4g0.2g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139