Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 392g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 20g45kcal2.6g3g0.9g7.4g
Hiiva 49g37kcal6.4g0.5g0.2g3.4g
Rypsiöljy 59g520kcal0g0g58.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 191g656kcal19.5g133.8g2.3g6.7g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)382g1224kcal52.8g221.8g12.2g47.8g
Auringonkukansiemen 157g932kcal36.1g19.8g77.6g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6825kcal234.8g757.8g304g149.4g
Valittu annoskoko1250g3412kcal117.4g378.9g152g74.7g
Annoskoko puolitettuna625g1706kcal58.7g189.5g76g37.4g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418