Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 103g746kcal1.2g0.4g83.6g0g
Kananmuna kuoreton 113g161kcal14.1g0.3g11.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 206g679kcal4.1g6.2g72g0g
Manteli 103g634kcal24.8g6.8g55.6g7.4g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.9g0g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g206g525kcal12.1g6.6g49.2g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g26g58kcal0.1g14.7g0g0g
Puolukka 309g120kcal1.4g21g1.5g8g
Tyrnimarja 154g139kcal1.1g9.6g7.7g9.3g
Sitruunamehu, laimentamaton21g4.3kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6169kcal119g139.6g562.4g49.6g
Valittu annoskoko1250g3085kcal59.5g69.8g281.2g24.8g
Annoskoko puolitettuna625g1542kcal29.8g34.9g140.6g12.4g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409