Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha411g739kcal73.9g0g49.3g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto84g236kcal16g0g18.5g0g
Oliiviöljy 10g91kcal0g0g10.3g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka51g13kcal0.5g2.4g0.2g1g
Chili paprika punainen4.1g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 7.2g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1g
Tomaattimurska (Euro shopper)513g154kcal5.1g20.5g2.1g1g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g56g203kcal15.8g1.1g15.2g0g
Ketsuppi, Pirkka31g33kcal0.3g7.7g0g0.4g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g21g45kcal1.3g5.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3078kcal228.8g82.8g195.6g7.2g
Valittu annoskoko1250g1539kcal114.4g41.4g97.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna625g769kcal57.2g20.7g48.9g1.8g
Arvot/100g100g123kcal9.2g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716