Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha397g659kcal75.4g0g39.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 298g54kcal1.7g7.4g1.2g2.1g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g397g159kcal6g17.9g7.9g9.9g
Sipuli 159g48kcal2g7.6g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1838kcal170.2g65.8g98.2g29.4g
Valittu annoskoko1250g919kcal85.1g32.9g49.1g14.7g
Annoskoko puolitettuna625g460kcal42.6g16.5g24.6g7.4g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262