Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi148g533kcal74g53.3g1.5g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g148g553kcal0g143.5g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl296g1036kcal41.4g189.3g9.2g16.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.4g27kcal0.3g5.9g0.3g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g3.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.6g0g0.1g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl96g615kcal13.5g3.3g60.6g0g
Rusina 89g260kcal2.5g53.3g0.4g8.6g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl148g1331kcal0g0g147.9g0g
Kesäkurpitsa296g50kcal1.2g7.4g1.8g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8862kcal267.4g923.2g443.4g54.2g
Valittu annoskoko1250g4431kcal133.7g461.6g221.7g27.1g
Annoskoko puolitettuna625g2215kcal66.9g230.8g110.9g13.6g
Arvot/100g100g354kcal10.7g36.9g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345405