Tonnikalapihvit

2 prk tonnikalaa paloina vedessä
4 rkl kermaviiliä
0,5-1 dl korppujauhoja
2 tl sitruunapippuria
2 tl yleismaustetta esim.

grillimauste, aromat tms.
1-2 kananmunaa

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Tarjoile muusin tai uusien perunoiden kanssa.

Sopii myös toastin täytteeksi! Kermaviilin jämästä saat oivan kylmäkastikkeen, kun lisäät siihen ruohosipulia ja tilliä.

(Suosittelen myös Knorrin kalakastiketta, slurps)

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Duchess
AineksetMääräEnergiaPHRK
John west, tonnikalapaloja vedessä, 150/200g720g813kcal194.3g0g3.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 144g92kcal4.6g6.9g5g0g
Korppujauho 120g439kcal12.6g89.9g1.2g6.4g
Kananmuna kuoreton 264g377kcal33g0.8g27.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.4g4.1kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3451kcal489.4g196.8g73.8g12.8g
Valittu annoskoko1250g1726kcal244.7g98.4g36.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna625g863kcal122.4g49.2g18.5g3.2g
Arvot/100g100g138kcal19.6g7.9g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345759