Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g167g100kcal2.5g21.7g0.2g1.5g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g100g28kcal1.1g4.8g0.4g3g
Kalaliemikuutio 11g34kcal1.1g3.8g1.6g0.1g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g139g389kcal26.4g0g15.3g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g167g133kcal28.3g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1368kcal118.8g60.6g37.6g9.2g
Valittu annoskoko1250g684kcal59.4g30.3g18.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna625g342kcal29.7g15.2g9.4g2.3g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115