Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 273g92kcal1.9g15g0.3g3.8g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g175g1048kcal41.9g11.5g94.3g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g273g164kcal27.3g11.7g0.8g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g5.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 5.5g10kcal0.3g2.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)16g1.6kcal0.2g0g0.1g13.9g
Kananmuna kuoreton 502g716kcal62.8g1.5g51.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4063kcal268.8g83.6g294g35.4g
Valittu annoskoko1250g2031kcal134.4g41.8g147g17.7g
Annoskoko puolitettuna625g1016kcal67.2g20.9g73.5g8.9g
Arvot/100g100g163kcal10.8g3.3g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350500