Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 763g323kcal74.9g3.1g0.8g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta185g528kcal28.7g0.4g46.3g0g
Voi 102g738kcal1.2g0.4g82.7g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g79g472kcal18.9g5.2g42.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 121g400kcal2.4g3.6g42.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4924kcal252.2g25.4g429.4g0g
Valittu annoskoko1250g2462kcal126.1g12.7g214.7g0g
Annoskoko puolitettuna625g1231kcal63.1g6.4g107.4g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761