Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g385g404kcal55.8g17.3g7.7g21.2g
Sipuli 167g50kcal2.1g8g0.3g2.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g641g160kcal8.3g26.9g1.3g0g
Valkosipuli 39g42kcal3g6.3g0.2g0.8g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 19g136kcal0g0g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1584kcal138.4g117g49.8g49.6g
Valittu annoskoko1250g792kcal69.2g58.5g24.9g24.8g
Annoskoko puolitettuna625g396kcal34.6g29.3g12.5g12.4g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740