Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 248g565kcal47.2g0g42.2g0g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Peruna, vanha, kuorittu 497g378kcal9.3g77g1g5g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g87g235kcal11.3g0g20.9g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 248g157kcal7.5g11.9g8.7g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2841kcal162.8g191g153.2g14.6g
Valittu annoskoko1250g1420kcal81.4g95.5g76.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna625g710kcal40.7g47.8g38.3g3.7g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743