Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit472g976kcal70.8g9.9g71.7g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)307g123kcal5.2g25.1g0.3g4.3g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g236g826kcal30.7g169.8g2.8g5.4g
Juustodippi, Pirkka 300g236g307kcal7.3g4g29g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4462kcal228g417.6g207.6g19.4g
Valittu annoskoko1250g2231kcal114g208.8g103.8g9.7g
Annoskoko puolitettuna625g1116kcal57g104.4g51.9g4.9g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217