Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka27g193kcal0.3g0.3g21.5g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g430g644kcal81.6g0g37.8g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 4.3g14kcal0.6g0.8g0.6g1.6g
Tomaattipyree, Pirkka75g62kcal2.6g14.3g0.8g0.8g
Suippopaprika, makea, Pirkka32g8.1kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 537g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 107g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai35g122kcal4.2g24.8g0.7g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2087kcal179.2g83.4g123g8g
Valittu annoskoko1250g1043kcal89.6g41.7g61.5g4g
Annoskoko puolitettuna625g522kcal44.8g20.9g30.8g2g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026