Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original21g15kcal0.9g1.7g0.6g0.6g
Kermaviilikastike 286g430kcal7g28.3g31.7g0g
Tilli, tuore 71g21kcal2.6g0.6g0.6g1.5g
Kaali, valkokaali714g151kcal8.6g24.3g1.4g15g
Kananmuna, keitetty 157g224kcal19.6g0.5g16.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1683kcal77.4g110.8g100.8g34.2g
Valittu annoskoko1250g842kcal38.7g55.4g50.4g17.1g
Annoskoko puolitettuna625g421kcal19.4g27.7g25.2g8.6g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233