Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 740g134kcal4.1g18.5g3g5.2g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]197g666kcal23.7g0g73g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio82g230kcal15.6g0g18.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)165g263kcal4.4g4.4g24.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g16g120kcal0.2g0.2g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2853kcal97.2g51g264.2g12g
Valittu annoskoko1250g1427kcal48.6g25.5g132.1g6g
Annoskoko puolitettuna625g713kcal24.3g12.8g66.1g3g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272