Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl6g54kcal0g0g6g0g
Punajuuri 753g289kcal7.5g52g1.5g18.8g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.2g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g271g813kcal56.9g2.7g56.9g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 66g8.4kcal0.7g0.6g0.1g0.7g
Rucola, lautaselinen n. 30g63g10kcal0.6g1.3g0.1g0.9g
Pinjansiemenet, Parrots75g467kcal21.8g9.8g41.4g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3382kcal175.2g157.2g212g46.4g
Valittu annoskoko1250g1691kcal87.6g78.6g106g23.2g
Annoskoko puolitettuna625g846kcal43.8g39.3g53g11.6g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252