Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 251g497kcal6.6g1.9g48.7g16.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g247g67kcal3.2g11.8g0.5g4.2g
Katkarapu, rainbow376g376kcal86.5g0g3.4g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio209g293kcal5.9g13.6g25.1g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g63g113kcal1.1g6.9g9.4g0g
Tilli, tuore 105g31kcal3.9g0.9g0.8g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2754kcal214.4g70.2g175.8g46.4g
Valittu annoskoko1250g1377kcal107.2g35.1g87.9g23.2g
Annoskoko puolitettuna625g688kcal53.6g17.6g44g11.6g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430